2012 m. lapkričio 16 d., penktadienis

10 visiškai garantuotų būdų jaustis nelaimingam

1. Skųskitės. Nuolat mąstykite tik apie tai, kas negerai, ir nuosekliai ignoruokite viską, kas pozityvu.
2. Venkite problemų. Miegokite, valgykite, kalbėkitės telefonu, žaiskite, atidėliokite ir darykite viską, kad nukreiptumėte dėmesį nuo spręstino reikalo.
3. Lyginkitės su kitais. Nuolat kurstykite savo frustraciją galvodamas apie tai, ką kiti turi, o jūs (dar) ne.
4. Nerimaukite dėl to, kas gali nutikti. Juk galimybės čia neribotos.
5. Paskęskite savo problemose užuot konstruktyviai ir žingsnis po žingsnio jas sprendę.
6. Kuo dažniau darykite tai, ko nemėgstate - taip užtikrinsite, kad neliks laiko malonumą teikiantiems užsiėmimams.
7. Toliau tęskite santykius, kurie jūsų niekuo nepraturtina. (Pvz. su nuolat nepatenkintais ir viską kritikuojančiais žmonėmis, "aukomis" ir pan.)
8.  Mėginkite keisti kitus, užuot dirbę su savimi.
9. Stenkitės įtikti kitiems - taip maksimaliai padidinsite tikimybę, kad galiausiai visi liks nepatenkinti. 
10. Prisiriškite prie savo tikslų, rezultatų, statuso, daiktų, žmonių ir tapkite emociškai priklausomi nuo visų šių dalykų.

Kasdien vadovaukitės šiais patarimais, ir nelaimingumas bus ištikimiausias jūsų palydovas!

Parengta pagal: http://personalexcellence.co/blog/how-to-be-unhappy/

3 komentarai:

  1. O kaip neprisiriši prie tikslų? ir kaip-prie rezultatų, jei jie geri? Jei rezultatai geri ir džiuginantys, tai ir pakili nuotaika, pasitikėjimas, kad judi gera linkme.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėl pirmo punkto:
    Parašyta "skųskitės", o paaiškinamajam sakinyje parašyta, kad "mąstykite". Iš esmės skundimasis kitiems gali būti sveikintinas dalykas, kai kiti gali apginti, padėti, pvz kam reikalinga tokia dar tebeegzistuojanti struktūra kaip policija? Jei kažkas yra, tai pasiskundžiam. Tik reik skųstis tiems, kas padėti galėtų. Beigi būti tokiam, kuris gali kitiems padėti tokių "užklausų" atvejais.
    O jeigu "skundiesi pats sau", tai irgi gali būti normalu - diskomfortas gali sukelti pykčio (ar pan.) emocijų, nukreiptų į tai, kas skaudina, ir to pasekoje, jei esi pats su galimybėmis panaikinti tai kas skaudina, tai panaikini. Jei nepavyksta - gali pasiskųsti kitiems (draugams, ar jau iš anksčiau visuomenės suformuluotoms specifinėms institucijoms, kur yra specų padedančių negerumus pašalinti, užslopinti). Nors čia siūloma mąstyti apie negerumus nuolat...
    Dėl antro punkto:
    Gal jei nepavyksta išspręsti problemų, ar rasti pagalbos, kas galėtų padėti, tada kaip tik ir reikėtų kažkuom kitu užsiimti, o ne "nuolat mąstyti apie tai, kas negerai". Tad punktas labiau galioja tada, kai iš tiesų įmanoma išspręsti tą spręstiną reikalą.
    Dėl trečio:
    Ar galima paparastesniais žodžiais rašyt?
    Iš konteksto galima įsivaizduoti, kad fr... žodis reiškia entuziazmą, konkurentiškumą?
    Dėl ketvirto:
    Nerimaujant dėl to, kas galės nutikti, dabartyje laimės neatneša (nors kaip kam), tačiau tai yra mintys, kurios gali leisti pasiruošti ateičiai, kurioje jausiesi laimingesnis. Jei nerimaujama dėl nesaugumo gatvėje, ir išmokstama kad ir savigynos, tai ateityje gali būti situacijų, po kurių būsi laimingesnis, negu kad būtum, prieš tai ne nerimaudamas.
    ...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems savo santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas.

    Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl ištyriau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad daktarė Ellen, burtininkė, gali padėti susigrąžinti meilužius. Aš susisiekiau su ja ir ji už mane surengė specialią maldą ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susijungėme ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.

    Taip pat galite susisiekti su dr Ellen, galinga burtų tvarkytoja ir ieškoti sprendimų jos adresu ellenspellcaster@gmail.com. Taip pat galite naudoti Whatsapp jam +2349074881619

    AtsakytiPanaikinti