2013 m. birželio 4 d., antradienis

Europos KET kongresas Maroke

Visus specialistus, besidominčius kognityvine ir elgesio terapija arba jos besimokančius, norime informuoti, kad birželio 7 d. baigiasi išankstinė registracija į 43-ąjį Europos KET kongresą, kuris šiais metais vyks rugsėjo 25-28 d. Maroko sostinėje Marakeše. Kol kas Lietuva patenka į besivystančių šalių kategoriją (Emerging countries), kurioms taikomas mažesnis dalyvio mokestis, o užsiregistravus iki birželio 7 d. taikoma speciali kaina. Šie kongresai - tikrai gera proga susidaryti įspūdį apie naujausias tendencijas KET srityje, pasisemti žinių ir įkvėpimo tiek iš geriausių šios srities specialistų, tiek iš kolegų iš įvairių pasaulio šalių.
Daugiau informacijos rasite čia: http://eabct2013.org/

Oras rugsėjo pabaigoje turėtų būti malonus, tad galima pagalvoti ir atostogų suderinimą su naujų žinių pasisėmimu. :) 
    

1 komentaras:

  1. Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems savo santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas.

    Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl ištyriau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad daktarė Ellen, burtininkė, gali padėti susigrąžinti meilužius. Aš susisiekiau su ja ir ji už mane surengė specialią maldą ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susijungėme ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.

    Taip pat galite susisiekti su dr Ellen, galinga burtų tvarkytoja ir ieškoti sprendimų jos adresu ellenspellcaster@gmail.com. Taip pat galite naudoti Whatsapp jam +2349074881619

    AtsakytiPanaikinti