2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

Kviečiame į seminarą!

Yra tik kelios vietos papildomai labai norintiems dalyvauti!
VAIKŲ IR PAAUGLIŲ SOCIALINIO NERIMO KLINIKINIAI IR PSICHOTERAPINIAI ASPEKTAI
Seminaras ir praktiniai mokymai 2015 birželio 19-20-21 d., Kaune, Verslo lyderių centre, Donelaičio g. 62.

Mokymus ves vaikų ir paauglių psichoterapeutė bei kognityvinės-elgesio terapijos specialistė doc. dr. Maria do Ceu Salvador (Portugalija). Lektorė jau keletą kartų lankėsi Lietuvoje ir sulaukė puikių vertinimų. Šio seminaro metu daug vietos lektorė žada skirta praktiniams mokymams.

Organizatoriai: LSMU Elgesio medicinos institutas ir VŠĮ „Neuromedicinos institutas“.
Preliminarios mokymų temos
Bendrieji vaikų ir paauglių psichoterapinio gydymo ir kognityvinės-elgesio terapijos aspektai.
Socialinio nerimo vaikų ir paauglių amžiuje etiologija, diagnostika, įvertinimo metodikos ir klinikiniai ypatumai.
Socialinio nerimo vaikų ir paauglių amžiuje psichoterapijos galimybės ir pagrindai. Socialinio nerimo vaikų ir paauglių amžiuje kognityviniai-elgesio modeliai.
Kognityvinės-elgesio terapijos metodikos gydant socialinį nerimą vaikų ir paauglių amžiuje.
Naujos intervencinės programos ir įrodymais pagrįstos metodikos vaikų ir paauglių socialinio nerimo gydymui.


Mokymų pradžia – 9 val., pabaiga – 18.15 val., kavos pertrauka – 10.30 val., pietų pertrauka – 14 val.

Vietų skaičius labai ribotas! Išankstinė registracija bei išsamesnė informacija š.m. iki birželio 12 d. el. paštu: info@psichoterapija.info arba tel. 8*602 50142.

Dalyvio mokestis –  109 Eur. Apmokant iš anksto, t.y. iki birželio 15 d. – 89 Eur. 

1 komentaras:

  1. Ar jums skauda širdi? Nenusiminkite, tegul Dr.Ogala padeda jums susigražinti savo buvusiji “, jis iš tikruju yra tikras ir sažiningas meiles burtu ratukas, jis sugražino mano vyra. Aš esu Tracy Mattingly iš vieningos valstybes, aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras grižo po to, kai paliko mane del kitos moters. Mano vyras turejo romana su bendradarbiu, ir aš taip myliu savo vyra, bet jis mane apgaudinejo su savo bendradarbiu, ir ši mergina, manau, mano vyrui naudojo raganas ar juodaja magija, kad jis manes nekestu ir tai buvo toks kritiškas ir neprašomas, aš verkiu visa diena ir nakti, kad Dievas atsiustu man pagalbininka, kuris gražintu mano vyra! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikejo pagalbos, todel ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetaine, kurioje buvo pasiulyta, kad dr. Ogala gali padeti greitai susigražinti buvusi vaikina. Taigi, pajutau, kad tureciau ji išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasake, ka man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padare meiles burta. Po 16 valandu mano vyras tikrai man paskambino ir pasake, kad manes taip ilgisi, o Dieve! Aš buvau tokia laiminga, o šiandien aš vel džiaugiuosi savo vyru ir mes džiaugsmingai gyvename kartu, ir aš dekoju galingam burtu ratukui Dr.Ogala, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija cia. jei esate cia ir jusu mylimasis jus atsisako, arba jei jusu vyras persikele pas kita moteri, daugiau neverkite, susisiekite su juo pagalbos dabar. Štai jo kontaktas. Siuskite el. laiška šiuo adresu: drogalad02 @ gmail. „com“ arba „Call / Whats-app“: +2347049668119.

    AtsakytiPanaikinti