2017 m. spalio 19 d., ketvirtadienis

Kviečiame į seminarą!

KOGNITYVINĖ IR ELGESIO TERAPIJA VAIKAMS IR PAAUGLIAMS.
Pagrindai ir svarbiausių sutrikimų gydymo principai.
Prof. Maria do Ceu Salvador,
Š.m. lapkričio 24-26 d., Vilniuje

Garsi ir pripažinta lektorė, vaikų ir paauglių psichoterapijos specialistė prof. Maria do Ceu Salvador (Portugalija) š.m. lapkričio 24-26 d. ves 3 dienų praktinį seminarą, viešbutyje Grata Hotel, Vytenio g. 9., Vilnius. Per tris mokymų dienas bus išdėstyta įvairūs vaikų ir paauglių psichoterapinio gydymo aspektai, psichoterapinio gydymo fazės, besigydančiųjų psichoterapija vaikų teisės, psichoterapinio vaikų ir paauglių gydymo efektyvumas ir jo didinimas. Lektorė daug dėmesio skirs šiuolaikinei psichoterapijai, o ypač kognityvinei-elgesio terapijai. Bus pateiktas kognityvinis elgesio terapijos (KET) modelis dirbant su vaikais ir paaugliais, svarbiausios intervencijos ir technikos, naujausi KET pasiekimai gydant vaikus ir paauglius. Taip pat, lektorė išdėstys svarbiausių vaikų ir paauglių vaikų problemų (nerimo ir nuotaikos sutrikimų, dėmesio sutrikimų, elgesio sutrikimų) gydymo  principus ir galimybes.
Lektorė dėsto labai gyvai, praktiškai ir tikrai labai naudingai.
Seminaras skirtas: psichologams, psichoterapeutams, įvairių sričių gydytojams bei kitiems specialistams, susiduriantiems su vaikų ir paauglių psichologinėmis problemoms.
Dalyviams išduodamas ne universitetinis (Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacijos) sertifikatas.
Seminaro pradžia pirmąją dieną – 10 val., kitas – 9 val., pabaiga – 18.15 val.
Dalyvio mokestis:  3 dienų seminaro kaina 99 Eurai, dalyvaujant 2 dienas - 74 Eurai arba 39 Eurai dalyvaujant tik vieną dieną. Vietų skaičius ribotas, pirmenybė teikiama dalyvaujantiems 3 dienas ir pirmiausia užsiregistravusiems.
Būtina išankstinė registracija užpildant šią anketą https://goo.gl/forms/qAPYg2dJIXuj0HkM2 arba el.paštu info@psichoterapija.info iki š.m. lapkričio 17 d. Tel. pasiteiravimui +370 616 53444. Papildomą informaciją užsiregistravusiesiems atsiųsime el.paštu.


1 komentaras:

  1. Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems savo santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas.

    Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl ištyriau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad daktarė Ellen, burtininkė, gali padėti susigrąžinti meilužius. Aš susisiekiau su ja ir ji už mane surengė specialią maldą ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susijungėme ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.

    Taip pat galite susisiekti su dr Ellen, galinga burtų tvarkytoja ir ieškoti sprendimų jos adresu ellenspellcaster@gmail.com. Taip pat galite naudoti Whatsapp jam +2349074881619

    AtsakytiPanaikinti