2009 m. gruodžio 6 d., sekmadienis

Apie šį blogą

Esame žmonės, norintys ir siekiantys gyventi sąmoningiau, kokybiškiau ir efektyviau. Šis blogas skirtas visiems, turintiems tokį pat tikslą.
Jau ilgą laiką domimės metodais, leidžiančiais siekti didesnio pasitenkinimo gyvenimu, efektyvesnio bendravimo, geresnio savo potencialo realizavimo ir esame sukaupę nemažą patirtį. Atradę tai, kas veikia, taikome šiuos principus savo gyvenime bei padedame juos taikyti savo klientams.
Kaip būti laimingesniam? Kaip geriau sutarti su savimi ir kitais? Kaip jausti mažiau nerimo? Kaip gyventi pilnavertiškesnį gyvenimą? Kaip nebijoti keistis? Kaip efektyviai prisitaikyti prie besikeičiančių situacijų? Kaip išmokti labiau džiaugtis mažais dalykais? Šie klausimai kasdien kyla daugybei žmonių. Dažnai, su klientu atradus veiksmingą išeitį iš sudėtingos situacijos, efektyvų mąstymo ar elgesio būdą, kyla mintis, kad tai gali būti naudinga daugeliui kitų. Apie visa tai ir rašome šiame bloge.
Vienas iš efektyviausių iki šiol žmonijos atrastų pagalbos ir problemų sprendimo metodų – kognityvinė ir elgesio terapija, padedanti tiek įvairiausių psichologinių sunkumų turintiems žmonėms, tiek visiems, siekiantiems tiesiog gyventi kokybiškiau ir efektyviau. Esame šios terapijos “fanai”, taikome jos principus savo gyvenime bei teikdami psichologinę pagalbą savo klientams.

2 komentarai:

  1. Aciu labai uz visas puikias mintis ir kad dalinates jomis :)
    Pagarbiai Devika

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šis blogas - tikrai puikus sumanymas. Gyvuokit ilgai ir produktyviai (:

    AtsakytiPanaikinti