2010 m. lapkričio 11 d., ketvirtadienis

KOGNITYVINĖS IR ELGESIO TERAPIJOS MOKYMO KURSAI. KVIETIMAS Į INFORMACINĮ SUSIRINKIMĄ

Informacija specialistams
Praeitą mėnesį trejų metų studijas baigė pirmoji Lietuvoje parengtų kognityvinių ir elgesio terapeutų grupė. 2011 metų pradžioje planuojami naujojo Kognityviosios ir elgesio terapijos kurso mokymai. Kognityvinė ir elgesio terapija – tai moksliniais tyrimais pagrįsta moderni psichoterapijos rūšis, šiuo metu vyraujanti išsivysčiusiose valstybėse. Tai psichoterapijos rūšis, atitinkanti įrodymais pagrįstos medicinos (evidence-based medicine) reikalavimus ir jos naudojimas kompensuojamas ligonių kasų daugumoje valstybių.
Planuojamas 900 valandų, trejų su puse metų, trukmės mokymo kursas (paskaitos, seminarai, praktikos darbai, mokomoji terapija, supervizijos), atitinkantis Europos elgesio ir kognityvinės terapijos asociacijos reikalavimus. Kurso organizatoriai: Lietuvos kognityviosios ir elgesio terapijos draugija, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto psichofiziologijos ir reabilitacijos institutas, Tarptautinis kognityvinės ir elgesio terapijos institutas Odyssea (Čekijos respublika), Čekijos kognityvinės ir elgesio terapijos asociacija. Mokymo programoje gali mokytis psichologai ir gydytojai. Planuojamas mokymas blokais po 2-3 dienas savaitgaliais.
Gruodžio 10 d., penktadienį, 17 val., Kaune, Verslo lyderių centre, Donelaičio 62, antroje salėje bus surengtas informacinis susirinkimas visiems besidomintiems šia mokymosi galimybe. Visi norintys ateiti į informacinį susirinkimą turi apie tai pranešti el. paštu reda.repeckaite@neuromedicina.lt. Prašome el. laiške nurodyti savo vardą, pavardę, išsilavinimą, specialybę, anglų kalbos mokėjimo lygį ir kontaktinį telefoną. Skubiais atvejais telefonas pasiteiravimui 865753415.

4 komentarai:

  1. Kokia numatoma kursų kaina?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Viskas bus paaiškinta ir aptarta informaciniame susirinkime. Praeituose kursuose buvo 390 Lt už dviejų dienų bloką. 8 blokai per metus. Dabar turėtų būti panašiai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Užsiėmimai vyks Kaune? Jei taip, ar planuojami tokie mokymai Vilniuje? Dėkui.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kol kas mokymai planuojami tik Kaune. Tačiau praeitoje grupėje buvo daug specialistų, kurie važinėjo iš kitų miestų - Vilniaus, Panevėžio, Šiaulių ir kt.

    AtsakytiPanaikinti