2014 m. birželio 13 d., penktadienis

Autobusas "DABAR" :)

Keletą pastarųjų dienų praleidau Osle, ir vakar, važiuodama miesto maršrutiniu autobusu, gavau tokį linksmai įdomų priminimą apie tai, kad gyvenimas vyksta būtent toje akimirkoje, kurioje esame.

Kiekvienoje autobusų stotelėje Osle yra tikrai tiksliai veikianti informacinė lenta, kuri rodo, už kiek laiko kuris autobusas atvažiuos. Jeigu iki atvažiavimo lieka kažkiek minučių, šviečia užrašas, rodantis jų skaičių, tačiau kai ateina būtent tas momentas, kai autobusas jau turi atvažiuoti, užsidega užrašas "DABAR". Vakar autobusu važiavau beveik per visą miestą, gal apie valandą, ir kiekvienoje stotelėje mačiau tą patį užrašą: 31 (autobuso, kuriuo važiavau, numeris): DABAR. Kai tai perskaičiau kažkiek kartų, atsirado įdomus jausmas, lyg važiuočiau kažkokiu ypatingu DABAR autobusu, tarsi visiems kitiems laikas eitų, o mūsų autobusui - ne, mes per visą gana didelį miestą pervažiavome amžinajame dabar. :)  

Žinoma, tas autobusas nebuvo niekio ypatingas, tą patį galima patirti važiuojant bet kuriuo kitu autobusu, ir ne tik Osle - tiesiog dažnoje situacijoje tenka pačiam sau priminti, kad esu čia DABAR. Šitoje stotelėje, su šituo žmogum, su šituo dirbamu darbu, prie šitos pietų lėkštės, su šituo arbatos puodeliu, su šita emocija ar šitomis mintimis. Su visu tuo esu dabar. Esu. Dabar.  

3 komentarai:

  1. kaip tu cia gerai ir laiku butent man, butent dabar..:-)
    Zita

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man labai patiko tas DABAR laikas, kai skaiciau apie DABAR autobusa. Aciu, Giedre :)
    Irina

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, mano gerbiami žiūrovai, mano vardas JESSICA JENKINS, aš esu iš (FLORIDA, JUNGTINĖ VALSTIJOS VALSTIJOS) Labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti šiuo nuostabiu liudijimu, man buvo įskaudinta ir sudaužė širdis, kai vyras paliko mane su mūsų vaiku, aš buvau sutrikusi ir nežinojau ką daryti, aš jį labai mylėjau, stengiausi viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet visos mano pastangos buvo bergždžios, vieną ištikimą dieną paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man papasakojo meilės burtų ratukas, vadinamas "LORD ALAGHODARO", kuris taip pat pastojo, kai ji ieškojo vaiko, aš niekada netikėjau burtais, bet pabandžiau, ar viskas pagerės, susisiekiau su LORD ALAGHODARO per kontaktinę informaciją mano draugas davė man, po kelių valandų man atsakė burtininkas, liepė pasilikti ir davė nurodymus, ką daryti, ir aš padariau tiksliai taip, kaip liepė, mano didžiausiai nuostabai, mano vyras, kuris man neskambino. labai 3 m., paskambino man ir pradėjo atsiprašinėti už visas skriaudas, kurias padarė man ir maldavo e kad jis nori grįžti namo su manimi ir vaikais, dabar jis mane mylėjo labiau nei bet kada anksčiau, mano gerbiami žiūrovai, broliai ir seserys, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su juo ir aš duosiu 100% garantiją, kad jis išspręs jūsų problemos. tai jo kontaktai: Whatsapp: +1 424-571-9773 arba el. paštu: alaghodaroh@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti